• Салон дверей "DOORS" | м. Харків, пр. Героїв Харкова 118
  • +38 (096) 129 13 59 (Viber)

Міжкімнатні двері до зали чи вітальні – візитна картка власників квартири чи будинку. Адже зал виконує роль приміщення, де збирається вся родина, родичі та друзі приходять на свята та інші урочистості. Стільки емоцій та спогадів можуть бути пов’язані саме з цим місцем. Зона входу у вітальню демонструє стиль, наголошує на статусі господарів будинку, тому до неї пред’являються особливі вимоги щодо естетичності та функціональності.

Міжкімнатні двері до зали вибирають із особливою ретельністю. Вони повинні поєднувати у собі безліч якостей – бути красивими, надійними, міцними, довговічними, простими у догляді. Звісно, для кожного власника є свої пріоритети. У цій статті ми розкриємо головні критерії вибору дверей у зал чи вітальню.

КОНСТРУКЦІЯ ДВЕРІ У ЗАЛ

Головним параметром конструкцій є тип відкриття. Для вітальні актуальні такі варіанти:

  • розстібні двері в зал – класика, яка виглядає вишукано і доречно в будь-якому інтер’єрі, але забирають простір для відкривання;
  • розсувні двері – дуже стильні та ідеально впишуться у сучасні інтер’єри, економлять простір, оптимальна для оформлення вашого будинку у стилі хай-тек;
  • складні міжкімнатні двері в зал вибирають при обмеженому просторі або підкреслити ідею інтер’єру.

ДВОСТВОРЧАТІ ДВЕРІ В ЗАЛ

Однією з головних особливостей конструкції для дверей у зал або вітальню є кількість стулок. Для зали власники частіше вибирають двостулкові (подвійні) моделі. Двостулкові двері виглядають більш презентабельно та солідно, дарують відчуття свободи та візуально роблять кімнату більше. Але цей варіант підходить для просторих приміщень із шириною отвору від 100см і більше.

ДИЗАЙН ДВЕРЕЙ В ЗАЛ

Головне завдання дизайну для дверей у зал – радувати око власника та його гостей. Дизайн насамперед залежить від матеріалів міжкімнатних дверей та процесу замовлення. Якщо ви замовляєте двері до зали у виробника, то можливостей набагато більше. Ви не обмежуєтеся магазинними стандартами, зможете вибрати всі ключові речі: малюнок, колір покриття, конструкцію та інше. Оздоблення дверей сильно впливає на зовнішній вигляд та функціональність. Також важливим атрибутом дизайну дверей є фурнітура. Віддавайте перевагу перевіреним брендам європейського ринку.

Для декору дверей у зал ви можете використовувати ставки зі скла та нанесення на нього малюнка, молдинг, патину, об’ємні елементи та інші. Оформлення широкого дверного отвору в зал виробами цієї категорії дає необмежені можливості у виборі.

Якщо запитати власників квартир чи будинків – як ви собі уявляєте двері в зал, у 70% випадкових вони скажуть вам, що це двері зі склом. І цей тренд продовжує набирати популярності, особливо з огляду на різноманітність виконання. Такий дизайн дверей як практичний, так і має бездоганний вигляд. Якщо у вас є свої ідеї для дверей у зал, ви завжди можете втілити їх у життя за умови індивідуального замовлення.

МАТЕРІАЛ ДВЕРЕЙ У ЗАЛ

Міжкімнатні двері з МДФ – один з найпопулярніших і практичних варіантів вибору міжкімнатних дверей. Використання МДФ матеріалу робить такі двері доступнішими за ціною, при цьому вони не втрачають головних технічних характеристик.

Найкраще вибирати міжкімнатні МДФ двері з деревно-волокнистої плити на основі натуральних смол. Це міцний та водостійкий матеріал. Такі МДФ двері екологічні, легко обробляються, що дозволяє створювати конструкції будь-якої складності та розміру.

Скляне дверне полотно переживає бум своєї популярності. Його переваги: різноманітний дизайн, більше світла, кімната видається величезною. До недоліків варто зарахувати ціну.

ФОТО МІЖКІМНАТНІ ДВЕРІ В ЗАЛ І ВІТАЛЬНУ

КУПИТИ МІЖКОМНАТНІ ДВЕРІ В ЗАЛ

Магазин-салон DOORS надає можливість купити міжкімнатні двері в зал або вітальню за конкурентною ціною, а також надаємо послуги доставки замовлення додому та професійної установки досвідченими майстрами. Щоб замовити двері до вітальні в Харкові, зателефонуйте нам або скористайтесь формою сайту.

Чому слід звертатися саме до DoorS?

  • на ринку понад 21 рік;
  • Видаємо гарантію на дверні блоки терміном 5 років;
  • передбачається доставка регіонами України через транспортні компанії;
  • надаємо допомогу у виборі необхідного варіанту;
  • висока якість мдф дверей;
  • ексклюзивний дизайн: 1000+ кольорів, 200 моделей;
  • можливість виготовлення індивідуального дизайну

ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ ЕКСПЕРТА

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    ГЛАДКИЕ НАЛИЧНИКИ

    НАЛИЧНИКИ СТАНДАРТ

    НАЛИЧНИКИ КЛАССИКА

    ОБЪЕМНЫЙ ЭЛЕМЕНТ  “ПИРАМИДКА”